CatalanEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Reserves


Condicions de les reserves

  • Les tarifes tenen el 10% I.V.A inclòs. No diferenciem entre temporada baixa, mitja o alta però a consultar el preu per festivitat assenyalada (Cap d’any, Sant Joan…). En cas de modificació de IVA ho assumirà el grup.
  • L’exclusivitat de la casa s’atorga per grups de 35 o més places reservades per Allotjament amb Dret a Cuina, Mitja Pensió o Pensió Completa.
  • Els nadons i nens menors de 2 anys sempre que no contin com a plaça de menjador o de llit són gratuïts.
  • Cal fer una bestreta en concepte de reserva del 50% del total de l’estada per tal d’assegurar la disponibilitat de les dates i serveis sol·licitats.

Bestreta i anul·lacions de reserva

Bestreta

Des de la Casa de Colònies El Castell Vell demanem un pagament avançat (bestreta) per valor del 50% del preu total del servei. Aquest es realitza mitjançant un ingrés al compte bancari que trobareu més endavant. Des de que es confirma la reserva, l’usuari té 5 dies laborals per a realitzar aquesta bestreta.

Anul·lació de la reserva

Si es produeix l’anul·lació de la reserva 60 dies abans de l’entrada del grup, la Casa de Colònies El Castell Vell es quedarà la totalitat de la bestreta ingressada prèviament.

Tarifes Caps de Setmana 2019

Servei Menors d’edat de 2 a 17 anys Adults
Pensió completa 32€ 42€
Mitja pensió 29€ 36€
Dret a Cuina 25€ (amb entrada a les 10:00h i sortida a les 12:00h del dia següent)
Dret a Cuina 27€ (amb entrada a les 10:00h i sortida a les 19:00h del dia següent)
Lloguer d’espais 10€
Àpat extra 12€ 14€
Esmorzar* 4,5€
Aperitiu 8€
Còctel 26€
Menú Calçotada 23€
Menú Barbacoa 23€
Ús de piscina. 2,00 € persona/dia
Activitats Lleure infantil Lleure per adults Comiats per solter/a

IVA del 10% inclòs. En cas de modificació de IVA ho assumirà l’usuari.

* Els preus d’aquests àpats són per grups que no realitzen el servei de ½ o pensió completa. En el cas que sigui necessari adaptem tots els àpat a les persones amb intolerància i/o al·lèrgia alimentaria.

L’hora d’entrada a la instal·lació és a partir de les 10h. L’horari de sortida estàndard són 12h del migdia.

Usuaris amb ½ o pensió completa consultar l’horari de sortida (depèn de l’últim àpat).

Aquestes tarifes son per tot l’any, en “festivitats assenyalades” com Nadal, Cap d’any i Sant Joan, consultar la diferencia de preu.

El grup mínim per entrar a la instal·lació és 15 persones. L’exclusivitat de la instal·lació és a partir de 35 persones.

Per a formalitzar la reserva és necessari fer una bestreta del 50% del total. L’usuari té 5 dies laborals per a fer-la (des de que li confirmem). Sense aquesta bestreta la reserva no està formalitzada i  no podem assegurar la viabilitat dels serveis contractats.

© Copyright El Castell Vell - Diseño Web Internet 2.0