ESCOLES, AMPA’S, AFA’s i INSTITUTS

AVENTURA I LLEURE EL TERCER ELEMENT, SL som una empresa dinàmica de Llinars del Vallès, amb més d’una dècada de vivències en el món del lleure educatiu, l’esport, l’aventura i d’altres esdeveniments d’oci.

Oferim un ampli ventall d’usuaris com ara escoles, associacions, entitats,  administracions públiques i privades, així com a usuaris particulars, oferint en totes les nostres activitats i projectes un servei professional, rigorós, de qualitat i que actuï com a transformador positiu de la societat en què vivim. Aquesta informació en concret va dirigit a ESCOLES, AMPA’s, AFA’s i INSTITUTS

Recordar que treballem amb exclusivitat de grups i amb els grups estables “grups bombolla” establerts del centre, per tant, estareu vosaltres sols amb exclusivitat a la instal·lació.

Degut també a la situació actual i facilitar les gestions per la contractació de serveis nous, informar-vos que temporalment no realitzem cap cobrament de bestreta per anticipat, realitzant una factura total un cop realitzat el servei de només els participants assistents. Per tant, reserva la teva data i servei sense compromís !

Tot seguit us presentem el ventall i tarifes dels diferents serveis que oferim a la CASA DE COLÒNIES EL CASTELL VELL, que van des de SORTIDES DE DIA, COLÒNIES ESCOLARS i ESTADES SENSE ACTIVITAT.

Tota la informació sobre els  PROTOCOLS  d ‘ AVENTURA I LLEURE EL TERCER ELEMENT , s’han elaborat a partir de les prescripcions establertes per la  DIRECCIÓ GENERAL DE JOVENTUT, EL DEPARTAMENT DE SALUT I EDUCACIÓ DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA I PROCICAT . Els documents propis d’aquestes àrees de l’administració i per més informació sobre nosaltres, podeu consultar aquí